ROM-STUDIO

Ce se petrece aici? Frumuseţe!
Proprietarii centrului de instruire «ROMЕxpress» din capitală, soţii Irina Melnic şi Valeriu Harcenko, în calitate de «a doua aripă» a companiei lor, de mult timp visau să deschidă cursuri de fotografie (o idee bună întrucît în zilele noastre sînt mulţi amatori cu aparate foto, dar doar unii pot să creeze o fotografie de bună calitate). Există toate condiţiile necesare pentru aceasta: Valeriu este membru al asociaţiei jurnaliştilor din Uniunea Sovietică şi din Moldova, precum şi membru al federaţiei internaţionale a jurnaliştilor. Dumnealui posedă îndemînarea de a pecetlui momente minunate cu mult talent şi inspiraţie.
A fost luată hotărîrea de a da viaţă unui punct intermediar - studioul foto - în calitate de fundament pentru viitoare prezentări.


Aici muncesc meşteri de clasă înaltă: Anatol Graur, Andrei Cuzneţov şi Valeriu Harcenko.Se pare că studioul foto «ROMЕxpress» a devenit unul de elită încă «din scutece»: deja s-au ivit persoane din numărul conducătorilor organizaţiilor sociale - diplomaţi, deputaţi, anreprenori şi funcţionari de stat.
Astfel de persoane nu obişnuiesc să aibă încredere în oricare. Însă majoritatea doresc să aibă portrete frumoase - proprii şi de familie.
Indiferent de popularitatea persoanelor importante, meşterii studiolui nostru vor organiza sesiuni foto pentru toţi doritorii cu aceeaşi plăcere.
Aici are loc un miracol adevărat: o adevărată metamorfoză se petrece în ochii dumneavoastră.. «Magicienii noştri» lucrează la acest miracol cu trei aparate în decurs de şase ore, perioadă în care se crează 1000 de cadre.
În asortimentul serviciilor studioului foto «ROMexpress» sînt incluse:
producerea posterelor şi a portretelor foto pe pînză;
• sesiune foto pentru modele;
• sesiune foto pentru reportaje;
• fotografiere de obiecte;
• servicii foto şi video pentru nunţi;
• portofoliu.
• album foto

Punctul forte al studioului foto constă într-o nouă abordare, precum şi într-o nouă viziune faţă de procesul de fotografiere, iar renumele reprezintă portretul psihologic.
Mai pe scurt, este posibil de a face din oricine un adevărat Brad Pitt şi o adevărată Angelina Jolie, reflectînd în acelaşi timp şi lumea spirituală a omulu.
Iată care este lanţul tehnologic. Fermecătoarea Irina, făcînd cunoştinţă cu un vizitator, descoperă ocupaţia lui, interesele şi chiar semnul zodiacal.
Muzica plăcută, ceaiul şi gustările, complimentele făcute sincer vor adăuga căldură în procesul de comunicare.
După aceea începe o adevărată magie cînd artiştii noştri crează o imagine într-adevăr unică.
Nu este loc de frică aici deoarece omul se află între prieteni. Chiar şi cel mai neîncrezut în sine individ are posibilitatea de a se degaja. Iar în fotografie el radiază de frumuseţe şi armonie - acesta şi este punctul final al lucrului comun de lungă durată.
Dintr-o mie de cadre meşterii aleg pentru portofoliu 20 cele mai bune , iar cele perfecte sînt întruchipate pe portretul de pînză. Cuvîntul hotărîtor aparţine «vinovatului» acestui eveniment.
În acest proces nu există nici un pic de vanitate sau urgenţă.


Находится студия по адресу: ул. Флорилор 28/1
Тел: +373 068 031 934
Adresa noastra: str. Florilor 28/1
tel:  +373 068 031 934