(2010) O profesie prestigioasă şi bine plătită.

O profesie prestigioasă şi bine plătită.
Pregătire şi recalificare profesională: totul în decurs de 5-9 luni!?
Fiţi de accord că sună prea bine pentru a fi adevărat. Dar este adevărat!

Este vorba de profesii: secretar-referent, secretar-funcţionar, secretar-traducător, operator-utilizator PC, 3D max, AutoCad, C++, manager de personal, manager de publicitate şi marketing, manager pe vînzări.

Conform aprecierii serviciilor de cadre de frunte din Chişinău, anume aceste profesii se află acum printre 10 cele mai bune, solicitate şi cu perspectivă profesii pe piaţa muncii. Iarăşi vă îndoiţi? Dar este simplu de verificat – telefonaţi orice agenţie de angajare în cîmpul muncii şi spuneţi că sînteţi manager de personal cu experienţă sau secretar-referent care posedă 3 limbi, şi veţi fi imediat invitaţi la interviu, întrucît agenţiile au o mulţime de propuneri interesante de la angajatori anume pentru astfel de specialişti ca dumneavoastră.
Aţi telefonat? V-aţi convins? Păcat că vizitarea agenţiei va trebui amînată pentru cîteva luni.
Iar pentru a nu pierde timpul în zadar, vă aşteptăm cu un apel telefonic sau cu o vizită la centrul nostru de instruire "RОМ-Еxpress".
Căci pentru a ne convinge de ceva, cel mai bine e să vedem cu ochii proprii! Pentru început, vă vom arăta licenţa noastră, precum şi alte documente din care rezultă că activăm în sfera educaţională deja de 7 ani. După aceasta veţi face cunoştinţă cu programele pe care va trebui să le însuşiţi pentru a căpăta o profesie.
Trebuie să menţionăm faptul că sîntem de partea metodelor progresive de instruire, dar în combinaţie cu cunoştinţele şi competenţele fundamental teoretice şi obligatoriu practice.

Fiţi de acord că acestea pot fi atinse doar prin muncă grea şi sistematică.
Iar celor care nu au posibilitatea de a-şi dedica timpul studiilor, le propunem cursuri reduse sau individuale de weekend. În afară de aceasta, oferim cursuri separate de typing, pregătire tehnologică, limba engleză şi limba romană.

Şi cel mai important este faptul că celor mai buni absolvenţi ai centrului nostru de instruire li se oferă posibilitatea de a colabora cu agenţiile de angajare în cîmpul muncii. Profesiile pe care le predăm noi sînt solicitate. Cred că dumneavoastră aţi reuşit deja să observaţi acest lucru.
Astfel, dacă aţi hotărît să căpătaţi studii serioase şi calitative, precum şi o profesie prestigioasă şi bine plătită, VĂ AŞTEPTĂM la centrul nostru de instruire "RomExpress".

Succesul într-o afacere este făurit de profesionişti!
"RОМ-Express" prezintă calea spre succesul carierei Dumneavoastră!